Flyg med
Luftballong

Det är här oförglömliga minnen skapas. Ballongflygning är äventyr på riktigt där vi aldrig vet på förhand var vi landar..

oförglömligt
äventyr

Vill du också uppleva ballongflygningens magi? Då har du kommit helt rätt. Vi är ett gäng passionerade
piloter och äventyrare som brinner för att erbjuda högklassiga upplevelser. Och fortfarande efter över 20 årsballongflygning, så kittlar det lika mycket i kroppen som när vi flög för allra första gången!

Ett oförglömligt äventyr

Vill du också uppleva ballongflygningens magi? Då har du kommit helt rätt. Vi är ett gäng passionerade piloter och äventyrare som brinner för att erbjuda högklassiga upplevelser. Och fortfarande efter över 20 årsballongflygning, så kittlar det lika mycket i kroppen som när vi flög för allra första gången!

En naturskön resa - från början till slut

Under luftfärden kommer ballongen att flyta tyst i luften enbart med vindens skjutkraft. På vägen passerar vi grönskande hagar, natursköna landskap och livfulla gator. Ibland flyger vi så lågt över trädtopparna att vi nästan kan ta i dem. Det är helt enkelt en upplevelse som inte lämnar någon oberörd.

Ballong-
flygning
Priser

Vuxen

2495 SEK

Student

2195 SEK

FAMILJ

7495 SEK

GRUPP

21 950 SEK

Villkor

 Student/Ungdom:
Priset gäller för personer under 18 år samt för studenter. För att erhålla studentrabatt kommer du att bli ombedd att uppvisa ett giltigt studentkort, t.ex. Mecenatkort/Studentkortet innan flygningen.
 
Familj:
Avser 2 vuxna samt 2 barn under 15 år. Rabatten gäller vid flygning av samtliga personer tillsammans.
 
Gruppris:
Priset gäller för 10 personer. Grupprabatten gäller vid flygning av samtliga personer tillsammans.

Hur man bokar

Instruktionerna nedan är avsedda för både kunder av ballongflygturer och Bungyjump. Så här går det från att beställa en biljett/presentkort till att få flyga:

1. Vid beställning i kassan

1. Fyll i önskat flygdatum/flygperiod – I beställningsprocessen kommer du att kunna fylla i önskad period eller specifikt datum du vill att flygningen ska ske och viförsöker tillmötesgå dig i den utsträckning det är möjligt. Observera dock att detta inte är garanterat eftersom många faktorer spelar in i när vi faktiskt kan genomföra en flygning.

2. Fyll i namnen på alla passagerare/hoppare i rutan för valfritt meddelande till oss som är avsedda för samma flygning. Detta gör det lättare för oss att planera ert flyg i förväg. Du kan lämna detta fält tom.

3. Fyll i den ungefärliga vikten för den eller de personer som är avsedda för flygningen/hoppet. Detta gör det lättare för oss att planera er flygresa tillsammans.

2. Efter beställning

4. Du får en bokningskod mejlad till dig – Vid beställning av en biljett (eller ett presentkort) får du en automatisk orderbekräftelse till din e-postadress med en bokningskod. Bokning av en flygresa görs i första hand genom att lösa in en bokningskod. Förvara därför bokningskoden från obehörig användning eftersom den kanske inte kan lösas in igen.

3. Bokning av flygningsdatum

5.Vi kommer att kontakta dig för att boka ett datum – När vi närmar oss ett specifikt flygdatum som du har begärt kommer du att bli kontaktad av vår personal. Detta kommer normalt ske 3 dagar före flygdagen och du kommer därefter att ha timmar på dig att bestämma ditt deltagande för den planerade flygningen, varefter vi går vidare till andra kunder. Om du bekräftar deltagande så kommer du att få dagliga uppdateringar om väderprognoserna fram till 10-tiden på den tilltänkta flygdagen, då vi bestämmer oss för huruvida vädret tillåter ett försök att genomföra flygningen.

Viktig information

Det är viktigt att du läser och förstår kraven för att flyga luftballong innan du bokar. Har du fortfarande frågor efteråt kan du alltid kontakta oss.

Flygtid

Normalt 1 timme men kan vara lite längre eller
kortare

Total längd

4-5 timmar och inkluderar:

  • Pilotens säkerhetsgenomgång
  • Hantering av ballong före och efter flygning
  • Flygning
  • Fika/Skålning efter landning
  • Återresa till samlingplats

Åldersgräns

5 år och uppåt. Barn/personer som mäter under 1,2 meter kommer att ha på sig en säkerhetssele under flygningen.

Vikt- begränsningar

Max 125 kg

Klädsel

Bekväma och slitstarka. Platta skor som kan dras åt. Varma kläder vid behov.

Världens bästa present

29 SEK

Ballongflygning som gåva är mycket uppskattad. Mer än hälften av våra resenärer har fått flygningen i present. Om du vill ge bort en ballongflygning kan du även beställa ett snyggt presentkort som skickas till valfri adress.

Om beställningen avser flera personer, ser vi till att ni bokas in på samma flygning för att dela flygupplevelsen med varandra!

Här flyger vi

Vi erbjuder ballongflygning främst i Västerås och Enköping från maj till oktober. Beroende på vädret kan säsongen öppna och stänga både tidigare eller senare.

Vi följer Trygg
e-handels
krav

Trygg e-handel

Vi följer Trygg E-handels krav vid e-handel. Din kundnöjdhet är viktig för oss. Det innebär bland annat att vi erbjuder:

  • 2 års giltighetstid
  • 2 veckors ångerrätt – 100% återbetalning*
  • Snabb kundservice. Under vår säsong är vi även anträffbara per telefon alla dagar mellan 10.00-20.00
  • Flera betallösningar – Välj t.ex. Klarnas “Betala senare” mot faktura med 30 dagars betalningstid utan extra avgifter
 
* Gäller inte för köpet av det fysiska presentkortet