Expand your mind

Våra tjänster

PR-Stunts

Varmluftsballonger är vårt favoritverktyg för att utföra iögonfallande reklamstunts. Vi har fulländat vår kompetens för att göra våra kunders närvaro känd som ingen annan aktör i branschen.

upplevelser

Våra bucket-list-värdiga äventyrsprodukter riktar sig till sensationssökare med smak för unika kvalitetsupplevelser som lämnar en långvarig effekt

Teknisk riggning

Vi tillhandahåller teknisk expertis inom scenriggning för liveframträdande-, film- och underhållningsproduktionsindustrin.

Vår vision

Vår vision är att erbjuda upplevelser som våra kunder bär med sig genom livet. Kärnan i vår verksamhet är tyngdkraften som vi bygger våra produkter på. Genom ett noggrant urval av de mest spännande upplevelserna vill vi att människor ska njuta av den fysiska njutning som kommer med en adrenalinkick, världens hälsosammaste kick!

Annorlunda är BÄST

Våga tänka det omöjliga och du är halvvägs till att uppnå det. Detta är filosofin som genomsyrar allt vi gör. I en värld full av buller ligger svårigheten i att sticka ut i mängden.

Vårt signum är att tillhandahålla icke-linjära lösningar till en linjär värld. För utmaningar sporrar kreativitet; de bidrar till våra meriter och banar väg för självförverkligande.

Så om du har en utmaning i åtanke, dela den med oss så kanske vi tar oss an den tillsammans!

Vi följer Trygg
e-handels
krav

Trygg e-handel

Vi följer Trygg E-handels krav vid e-handel. Din kundnöjdhet är viktig för oss. Det innebär bland annat att vi erbjuder:

  • 2 års giltighetstid
  • 2 veckors ångerrätt – 100% återbetalning*
  • Snabb kundservice. Under vår säsong är vi även anträffbara per telefon alla dagar mellan 10.00-20.00
  • Flera betallösningar – Välj t.ex. Klarnas “Betala senare” mot faktura med 30 dagars betalningstid utan extra avgifter
 
* Gäller inte för köpet av det fysiska presentkortet

Bungy Sthlm i tidigare projekt

Vi gör mer än bara flyger högt!