Bungy jump

Upplev världens ENDA Bungyjump från en friflygande luftballong! 

världens högsta Bungyjump från en friflygande luftballong!

Glöm allt du hört tidigare om adrenalinkickar. Det här går inte att jämföra med något annat. Du måste helt enkelt prova det för att förstå känslan. Med uthoppshöjder på 250-600 meter* ligger världen bokstavligen framför dina fötter. Eller under. Och det finns bara hos oss!

* Uthoppshöjden bestäms av en rad faktorer såsom vindförhållanden och flygtrafikregler.

Säkerhet i världsklass

Säkerhet är ett av våra kärnvärden och en given aspekt i vår långsiktiga strategi att erbjuda våra kunder några av de häftigaste upplevelserna som finns att ta del av i världen.

Vi har lagt särskilt stor vikt i redundans i vårt säkerhetssystem kring kritiska komponenter såsom våra bungysnoddar och kopplingspunkter.

Regelbundna och återkommande träningsprogram för vår personal, samt utveckling av vårt säkerhetssystem är andra åtgärder som vi vidtar för att upprätthålla högsta säkerhet i alla våra upplevelseprodukter.

Bungy jump

Priser

Priserna gäller per person

Vuxen

5995 SEK

Student

5395 SEK

Gruppris

26.975 SEK

Inkluderar 5 personer

Villkor

Student/Ungdom: 
Priset gäller för personer upptill 18 år samt för studenter. För att erhålla studentrabatt kommer du att bli ombedd att uppvisa ett giltigt studentkort, t.ex. Mecenatkort/ Studentkortet innan flygningen.
 
Gruppris: 
Vid bokning av minst 5 personer. Rabatten gäller vid flygning av samtliga personer tillsammans. 

Bungy Jump
Priser

Priserna inkluderar GoPro Max filmkit!

Vuxen

5995 SEK

Student

5395 SEK

Gruppris

5395 SEK

Priserna gäller per person inkl. hyra av GoPro filmkit

Villkor

Student/Ungdom: 
Priset gäller för personer upptill 18 år samt för studenter. För att erhålla studentrabatt kommer du att bli ombedd att uppvisa ett giltigt studentkort, t.ex. Mecenatkort/Studentkortet innan flygningen.
 
Grupp-pris: 
Vid bokning av minst 5 personer. Rabatten gäller vid flygning av samtliga personer tillsammans.

Hur man bokar

Instruktionerna nedan är avsedda för både kunder av ballongflygturer och Bungyjump. Så här går det från att beställa en biljett/presentkort till att få flyga:

 

1. Vid beställning i kassan

1. Fyll i önskat flygdatum/flygperiod – I beställningsprocessen kommer du att kunna fylla i önskad period eller specifikt datum du vill att flygningen ska ske och viförsöker tillmötesgå dig i den utsträckning det är möjligt. Observera dock att detta inte är garanterat eftersom många faktorer spelar in i när vi faktiskt kan genomföra en flygning.

2. Fyll i namnen på alla passagerare/hoppare i rutan för valfritt meddelande till oss som är avsedda för samma flygning. Detta gör det lättare för oss att planera ert flyg i förväg. Du kan lämna detta fält tom.

3. Fyll i den ungefärliga vikten för den eller de personer som är avsedda för flygningen/hoppet. Detta gör det lättare för oss att planera er flygresa tillsammans.

2. Efter beställning

4. Du får en bokningskod mejlad till dig – Vid beställning av en biljett (eller ett presentkort) får du en automatisk orderbekräftelse till din e-postadress med en bokningskod. Bokning av en flygresa görs i första hand genom att lösa in en bokningskod. Förvara därför bokningskoden från obehörig användning eftersom den kanske inte kan lösas in igen.

3. Bokning av flygningsdatum

5.Vi kommer att kontakta dig för att boka ett datum – När vi närmar oss ett specifikt flygdatum som du har begärt kommer du att bli kontaktad av vår personal. Detta kommer normalt ske 3 dagar före flygdagen och du kommer därefter att ha timmar på dig att bestämma ditt deltagande för den planerade flygningen, varefter vi går vidare till andra kunder. Om du bekräftar deltagande så kommer du att få dagliga uppdateringar om väderprognoserna fram till 10-tiden på den tilltänkta flygdagen, då vi bestämmer oss för huruvida vädret tillåter ett försök att genomföra flygningen.

Viktig information

Det är viktigt att du läser och förstår kraven för att hoppa bungyjump innan du bokar. Har du fortfarande frågor efteråt kan du alltid kontakta oss.

Flygtid

Normalt 1-2 timmar men kan vara något längre eller kortare.

 

Total längd

4-5 timmar och inkluderar:

  • Pilotens säkerhetsgenomgång
  • Hantering av ballong före och efter flygning
  • Flygning
  • Fika/Skålning efter landning
  • Återresa till samlingplats

 

Åldersgräns

Minimum 15 år. Hoppare under 18 år behöver uppvisa målsmans intyg.

 

Vikt-begränsningar

50-125 kg

 

Klädsel

Bekväma och slitstarka. Platta skor som kan dras åt. Varma kläder vid behov.

Rädd för höjder?

 Läs detta innan du beställer ett hopp!

Bungy Jump från luftballong är precis så extremt som det låter. Det är väldigt lätt att få svindel och bli översköljd av tankar som hindrar dig från att faktiskt genomföra hoppet.
Det går givetvis inte att garantera sig själv i förväg att våga ta steget ut, men det hjälper att förbereda sig mentalt inför alla känslor som är förenade med stunden. Om du undrar huruvida det finns de som inte vågat hoppa när man väl stått på korgkanten, så är svaret ja, men antalet är faktiskt försvinnande litet.
Alla kan genomföra hoppet med lite vilja och beslutsamhet, och en mental förberedelse hjälper dig en bra bit på vägen. Men det skadar inte att tänka igenom ditt beslut en extra gång innan du beställer ett hopp.

Här flyger vi

Vi erbjuder ballongflygning främst i Västerås och Enköping från maj till oktober. Beroende på vädret kan säsongen öppna och stänga både tidigare eller senare.

Vi följer Trygg
e-handels
krav

Trygg e-handel

Vi följer Trygg E-handels krav vid e-handel. Din kundnöjdhet är viktig för oss. Det innebär bland annat att vi erbjuder:

  • 2 års giltighetstid
  • 2 veckors ångerrätt – 100% återbetalning*
  • Snabb kundservice. Under vår säsong är vi även anträffbara per telefon alla dagar mellan 10.00-20.00
  • Flera betallösningar – Välj t.ex. Klarnas “Betala senare” mot faktura med 30 dagars betalningstid utan extra avgifter

hyr gopro max filmkit

295 SEK / Person

Vill du fånga det sjukaste du någonsin gjort på film?  Då har vi gjort det enkelt för dig. När du beställer Bungy Jump hos oss så ingår hyra av Gopro Max filmkit med selfie-stick (värde 295 SEK) i priset. Vi redigerar filmen och skickar det till dig inom några dagar efter ditt hopp. 

En extremt unik present

29 SEK

Så du tänker skrämma livet ur någon du älskar med kanske den mest spektakulära upplevelsen som går att hitta? Beställ då ett presentkort vid checkout så skickar vi presentkortet till önskad adress. Vi lovar, gåvan lämnar ingen oberörd. Frågan är bara om mottagaren vågar…