Hur man bokar

Instruktionerna nedan är avsedda för både kunder av ballongflygturer och Bungyjump. Så här går det från att beställa en biljett/presentkort till att få flyga:

1. Vid beställning i kassan

1. Fyll i önskat flygdatum/flygperiod – I beställningsprocessen kommer du att kunna fylla i önskad period eller specifikt datum du vill att flygningen ska ske och viförsöker tillmötesgå dig i den utsträckning det är möjligt. Observera dock att detta inte är garanterat eftersom många faktorer spelar in i när vi faktiskt kan genomföra en flygning.

2. Fyll i namnen på alla passagerare/hoppare i rutan för valfritt meddelande till oss som är avsedda för samma flygning. Detta gör det lättare för oss att planera ert flyg i förväg. Du kan lämna detta fält tom.

3. Fyll i den ungefärliga vikten för den eller de personer som är avsedda för flygningen/hoppet. Detta gör det lättare för oss att planera er flygresa tillsammans.

2. Efter beställning

4. Du får en bokningskod mejlad till dig – Vid beställning av en biljett (eller ett presentkort) får du en automatisk orderbekräftelse till din e-postadress med en bokningskod. Bokning av en flygresa görs i första hand genom att lösa in en bokningskod. Förvara därför bokningskoden från obehörig användning eftersom den kanske inte kan lösas in igen.

3. Bokning av flygningsdatum

5.Vi kommer att kontakta dig för att boka ett datum – När vi närmar oss ett specifikt flygdatum som du har begärt kommer du att bli kontaktad av vår personal. Detta kommer normalt ske 3 dagar före flygdagen och du kommer därefter att ha timmar på dig att bestämma ditt deltagande för den planerade flygningen, varefter vi går vidare till andra kunder. Om du bekräftar deltagande så kommer du att få dagliga uppdateringar om väderprognoserna fram till 10-tiden på den tilltänkta flygdagen, då vi bestämmer oss för huruvida vädret tillåter ett försök att genomföra flygningen.